Prezentare

Despre Beconia Carnex

Firma Beconia Carnex s-a infiintat in anul 1997, in localitatea Sanmihaiu German. Implicarea personala a conducerii, atentia in dimensionarea productiei, precum si apropirea fata de clienti au dus la afirmarea si recunoasterea firmei de catre publicul timisean si nu numai.
Dorinta noastra este de a livra carne si preparate din carne cat mai proaspete si cat mai calitative, pentru a satisface si cele mai exigente gusturi.
In urma unor sustinute investitii de modernizare, in anul 2008, fabrica de mezeluri a fost agreata de Uniunea Europeana pentru exportul de carne si preparate din carne.
Pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri, am implementat propria noastra retea de magazine. Astfel, putem asigura carne si preparate din carne foarte proaspete, calitative si la un pret foarte bun.
De asemenea, colaboram cu mai multe magazine, restaurante, cantine, raspunzand oricaror cerinte cu maxim de promtitudine si seriozitate.
Va multumim ca ati ales sa colaborati cu noi, iar daca nu ne-ati descoperit inca, asteptam sa ne contactati si nu va vom dezamagi.

Productie

Beconia Carnex produce carne si preparate din carne proaspete, calitative si la un pret foarte bun.

Comercializare

Firma noastra are propria retea de magazine dar colaboreaza si cu alte magazine, restaurante, cantine.

BECONIA CARNEX S.R.L.